Yrityskohtainen esimiesvalmennus, koko Suomi

Kaipaavatko yrityksenne esimiehet preppausta tai pientä ravistelua tehtävien hoidossa? Esimiestehtävä on vaativa työsarka ja tehtävässä voi aina kehittyä entistä paremmaksi. Pitkäänkin esimiestehtävissä toiminut kaipaa välillä uusia tuulia ja ajatuksia – uutta virtaa!

Olisiko esimiesvalmennus paikallaan?

Tarjoamme yrityksellenne yrityskohtaista esimiesvalmennusta. Valmennus sopii erittäin hyvin sekä jo esimiestehtävissä toimiville että esimiestehtävään valmennettaville henkilöille.

Yhdistelemällä osallistujiksi eri osastojen esimiehiä saadaan aikaan myös yhteistyön paranemista osastojen ja yksiköiden välillä sekä mielenkiintoinen osallistujajoukko, jossa konkareiden kokemus ja nuorempien ennakkoluulottomuus tuovat kurssipäiviin oman värinsä.

Valmennuksen tavoitteena on

  1. auttaa osallistujia sisäistämään esimiestyön luonne,
  2. auttaa ymmärtämään, mitä valmiuksia esimies tarvitsee,
  3. auttaa saamaan perusvalmiudet esimiestyön menestyksekkäälle hoitamiselle,
  4. vahvistaa osaamista ja itsetuntoa esimiestehtävien hoidossa.

Valmennus sisältää kuusi valmennuspäivää ja antaa hyvän kuvan esimiehenä toimimisesta ja esimiehisyyden haasteista, toisten johtamisesta, delegoinnista, motivoinnista sekä itsensä johtamisesta ja ajankäytöstä.

Tarkempi kuvaus esimiesvalmennuksen sisällöstä (PDF).

Otathan yhteyttä, niin suunnitellaan teille valmennuksen aikataulu ja ryhmän kokoa vastaava valmennuksen hinta. Meillä on valmiuksia toteuttaa valmennus tarvittaessa myös englanniksi ja räätälöidä sisältöä muutenkin yrityksenne tarpeisiin. Konsulttitoimisto Seppo Hoffrén Oy Consultancy on Suomen johtavia liikkeenjohdon konsulttitoimistoja. Suomen lisäksi toimimme kahdeksassa muussa maassa.

Lisätiedot:
s.karjalainen(at)hoffrenconsultancy.fi
puh. 020 721 1400

Juha Poltinora

Yrityskonsultti
Lue lisää