TJ Club Golf Open 2020

Tervetuloa Toimitusjohtajaklubin

TJ Club Golf Open 2020
-tapahtumaan
Perjantaina 28.8.2020
klo 10.00 alkaen
Paikka Tawast Golf, Hämeenlinna

TJ-klubin vuosittaiset golfkisat pelataan jo neljännentoista kerran. Tule mukaan tapaamaan tuttuja sekä uusia mahdollisesti tulevia klubijäseniä golfaiheisen iltapäivän aikana Tawastintie 48, 13270 Hämeenlinna

Päivän ohjelma lisätiedot löydät täältä (pdf).

Klubin golf-mestaruus vuodelle 2020 sekä kiertopokaali odottavat ottajaansa, kenestä löytyisi tänä vuonna uusia haastajia kisaan? Aiempien vuosien tapaan ohjelmassa myös pituus- ym. kisat. Ja mikäli golfin maailma ei ole Sinulle vielä tuttu, niin nyt on päivän aikana erinomainen mahdollisuus tutustua lajiin golfin opetusryhmässä!

Tawast Golfin 18-reikäinen kenttä sijaitsee Katumajärven rannalla Hämeenlinnassa. Arkkitehti Reijo Hillbergin suunnittelema vaihteleva ja mielenkiintoinen huippukenttä kiertelee kauniissa järvimaisemassa.

www.tawastgolf.fi

OSALLISTUMISMAKSU:
Kaikille osallistujille 95 € + alv 24 % /hlö. Pelikaverinkin saat tuoda, hinta 95 €+ alv/kaveri.

Maksuun sisältyy  Green fee- ja kilpailu- maksut tulospalveluineen tai osallistumi- nen opetusryhmään, harjoitusalueen käyttö, bägikärryt pelaajille, rajaton määrä rangepalloja, klubisauna pyyhkeineen sekä lounas, välipala väyläkioskilla ja illallinen. Opetusryhmäläisille 2 tuntia opetusta, välinevuokrat ja pallot.

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittaudu ilmoittautumislomakkeella 14.8.2020 mennessä. Mikäli ilmoittautuneita ei määräaikaan mennesssä ole min 20 hlöä,  kilpailu perutaan.

Lisätiedot:

Sinikka Karjalainen
Puh. 040 722 2817
myynti@ktshc.fi
www.hoffrenconsultancy.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen TJ-club golf

Yrityksen tiedot

Osallistujan tiedot

Alkaa

28.08.2020

Sijainti

Tawastintie 48, 13270 Hämeenlinna, Suomi