Toimitusjohtajakurssi 2019 III, Espoo

Marraskuussa 2019 alkaa Espoossa erittäin suosittu

TOIMITUSJOHTAJAKURSSI

Olemme toteuttaneet Toimitusjohtajakursseja jo vuodesta 1991 lähtien. Vuosittain toteutamme n. 10 Toimitusjohtajakurssia ympäri Suomea. Yli 440 kurssia olemme toteuttaneet ja osallistujia näillä kursseilla on ollut tänä aikana jo lähes 6 600. Osallistujat ovat olleet toimitusjohtajia, markkinointipäälliköitä, tuotantopäälliköitä ja erilaisissa esimiesasemassa olevia yrityksen avainhenkilöitä.

Kenelle: Kurssi on tarkoitettu johtotehtävissä työskenteleville tai tulosvastuullisiin tehtäviin siirtyville henkilöille, jotka haluavat valmiuksia yrityksen kokonaisvaltaiseen johtamiseen. Ketä sinä haluat yrityksessäsi kehittää?

Sisältö: Toimitusjohtajakurssi sisältää 10 kaksipäiväistä koulutusjaksoa yrityksen johtamisen keskeisistä osa-alueista. Kurssiin voi ostaa myös yhden yrityskohtaisen konsultointipäivän, jonka voi käyttää esim. yritysanalyysiin tai muuhun teille ajankohtaisen asian kehittämiseen.

Toteutamme Toimitusjohtajakurssin ajalla 26.11.2019 –22.9.2020.
Tarkempi ohjelma ja sisältö täällä (pdf).

Osallistumismaksu: Osallistumismaksu on vain 3 175 € + alv 24 % / osallistuja ilman konsultointipäivää ja
4 400 € + alv 24 %, jos haluat lisäksi yhden konsultointipäivän.

Ilmoittautuminen:  Ilmoittautua voi sivun lopussa ilmoittautumislomakkeella.

Kurssille kannattaa ilmoittautua ajoissa, sillä usein kurssi on täynnä jo kauan ennen viimeistä ilmoittautumispäivää (16.11.2019). Tämä kurssi on vuoden kolmas pääkaupunkiseudulla. Kurssille voidaan ottaa vain 20 ensimmäistä.

Koulutuspaikka: Technopolis Espoo, Innopoli 2.

Annan mielelläni lisätietoja: puh. 040 72 22 817, s.karjalainen@hoffrenconsultancy.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Toimitusjohtajakurssille

Yrityksen tiedot

Osallistujan tiedot

Peruutusehto: Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisesi, niin tee se viimeistään 5 arkipäivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen tulleista perumisista laskutamme 25 % osallistumismaksusta. *